Nå har det altså skjedd, Wonderwoman har opprettet en blogg.


I sneglefart ut av et samboerskap som har hanglet i mange år må hun skrive seg gjennom prosessen, og hvorfor ikke gjøre det på nett hvor andre kan lese om hennes erfaringer underveis. Det skal sies at hun ikke en gang har kommet til startgropa. Hun er underveis, forsov seg kanskje, tok en lang dusj og bevilget seg 10 minutter til frokost. Men hun kommer. Og hun står snart på startstreken. På vei til et bedre liv.
Et liv som singel, men ikke alene. Wonderwoman blir aldri alene, heldigvis! Hun er mamma, men blir aldri "alenemor" - barnet har en dedikert far, men han er ikke ment for Wonderwoman og Wonderwoman har aldri vært ment for ham.

onsdag 9. mars 2011

Tilstand: kritisk

Når man ligger sammenkrøket på sofaen og har vondt i magen fordi man ikke får den sms`en man venter på, hva er man da?
Når man går så langt som at man sender en melding til seg selv, bare for å se om telefonen virker, hvor syk er man ikke da?
Man er patetisk, på grensen til kristisk. Hjernecellene has left their building og tatt plass i en gal kvinnes hode. En gal kvinne fullstendig oppsatt på å vinne!
Nå venter hun bare på at noen skal komme å gi henne en diagnose sånn at hun kan få drugsa hun åpenbart trenger.
Og hvorfor?
Man møter en fyr i blant, for sex, og man bryr seg sånn....passe mye. Koser seg, har det gøy og trives i lag, men er ikke klar for noe mer, timingen er feil og mannen er feil han og.

Helt til han ikke lar høre fra seg.
Den blide, morsomme og for tiden bekymringsløse dama blir plutselig uptight, nervøs og dritseriøs. Konkurranseinstinktet slår inn, har han liksom funnet noen som er bedre enn henne i helgen?

Wonderwoman forsøker å analysere de siste meldingene hans, som ikke egner seg til direkte gjengivelse da de beskriver hvor fornøyd han var sist gang, hvor sexy og digg hun er og at han gleder seg til neste gang de kan møtes. De blir enige om at hun sender en melding når hun er ledig.
Casual.

Hun er ledig.
Han svarer ikke.
Hun skotter mot bokhylla og Unni Lindell.
Dagen etter har han fortsatt ikke svart henne.
Hun googler "unnslippe mord".

Så... venter fortsatt på drugsa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar