Nå har det altså skjedd, Wonderwoman har opprettet en blogg.


I sneglefart ut av et samboerskap som har hanglet i mange år må hun skrive seg gjennom prosessen, og hvorfor ikke gjøre det på nett hvor andre kan lese om hennes erfaringer underveis. Det skal sies at hun ikke en gang har kommet til startgropa. Hun er underveis, forsov seg kanskje, tok en lang dusj og bevilget seg 10 minutter til frokost. Men hun kommer. Og hun står snart på startstreken. På vei til et bedre liv.
Et liv som singel, men ikke alene. Wonderwoman blir aldri alene, heldigvis! Hun er mamma, men blir aldri "alenemor" - barnet har en dedikert far, men han er ikke ment for Wonderwoman og Wonderwoman har aldri vært ment for ham.

tirsdag 25. januar 2011

Wonderwoman på reise

Etter en periode hvor Wonderwoman tilbringer så mye tid som mulig med seg selv begynner hun å kjenne på savnet etter litt nærhet. En eller annen varm kropp å legge seg inntil. Et menneske som ikke spør hvorfor, som ikke har noen meninger verken om fortiden eller fremtiden hennes.

I forkant av en reise i forbindelse med jobben spør hun, mest på spøk, om Marlboromannen vil ta turen på fem timer og besøke henne. Til Wonderwomans store overraskelse svarer han ja med en gang.

Dagen kommer, hun har hatt en lang dag i møter og ligger på sengen på hotellrommet. Forsøker å slappe av, men det er ikke så lett når hun vet hva som venter.
Eller vet hun egentlig det.. Wonderwoman har de siste dagene lurt på om hun husker feil. Var han så pen som på bildene? Gikk samtalen så lett, eller er det bare noe hun innbilte seg. Var han egentlig så blid og åpen, var han ikke litt alvorlig og fraværende?
Hun har ikke spurt han om fortiden heller, kanskje hun burde avlyse, for hvem er han egentlig i dag?


Hun sender ham en sms med romnummeret sitt og setter døra på gløtt. Det går kanskje ett minutt før han forsiktig kikker inn, som om hun kunne ha gitt ham feil nummer.
Han smiler skjevt til henne som ligger på sengen, tar av seg skoene ved døra før han kommer bort, bøyer seg ned og gir henne et kyss.
Han er om mulig kjekkere enn sist, og selv om hun vanligvis føler seg ubekvem sammen med fremmede, og enda er ubekvem sammen med så pene menn, er det noe ved ham som gjør henne fullstendig rolig.
Han tar av seg ytterklærne, kommer tilbake til henne på sengen og rydder resolutt vekk alle dokumentene hun har strødd rundt seg og legger seg ned ved siden av henne. De småsnakker, ser på hverandre, holder, kysser.. Hun vet at hun stirrer, men hun kommer ikke over øynene hans og det faktum at han er altfor pen for henne.

De snakker og tuller, ler en hel masse, kliner en hel del. På mange måter føler hun seg 17 år igjen, likevel ikke. Når Wonderwoman var 17 var hun ei skvetten frøken, i dag er hun overraskende lite skvetten.
Det kjennes urovekkende deilig å ligge ved siden av Marlboromannen. Han er en sånn type som sier det han mener, og Wonderwoman er en sånn type som sjelden sier det hun egentlig mener. Men ovenfor han forteller hun hva det måtte være, og hun er ikke flau engang. Det kjennes befriende, og hun lurer på om hun kan beholde ham som en venn, ta ham med hjem som om han var en hjemløs valp rett og slett.
De ligger slik lenge, som et helt vanlig par, rent bortsett fra at de har møttes en knapp time for mange uker siden. Mens de ligger slik ser de på et spørreprogram på tv, og Marlboromannen, som påstår han aldri har åpnet en bok, imponerer henne med kunnskapene sine. Det er nesten så hun blir litt irritert over at hun kan ha tatt så feil av ham.

Wonderwoman skrev en gang tidligere at sex med en fremmed kan være greit, men ikke det helt store...
Det har noe å gjøre med å være trygg på hverandre, slappe av og slippe seg løs, tørre å gjøre det man egentlig har lyst til, og ikke minst fortelle den andre hva man vil ha.
Wonderwoman har i tidligere forhold brukt lang tid på å finne tryggheten, nå innser hun at hun aldri kom helt i mål, selv etter så mange år med samme mann.
Marlboromannen fremstår selvsikker og rolig, men han er nervøs sier han. Det viser seg at mannen er gjennomvåt av svette og det eneste han vil nå er å ta en dusj. Men han vil ha henne med. Og han bærer henne om han må, sier han.
Wonderwoman nøler kanskje, men ikke lenge. De intense grønne øynene hans og det alvorlige ansiktet sender ilinger nedover ryggen. Det varme vannet, hendene hans rundt livet hennes når han bestemt letter henne opp - Wonderwoman greier ikke å ta blikket fra ham. Det mørke våte håret gjør ham ufattelig sexy, og hun er fullstendig oppslukt av ansiktet hans, samtidig viker ikke blikket hans et sekund fra hennes.
Han kan gjøre hva han vil med henne nå, hun får gjøre gjengjeld senere. Hun kjenner ryggen presse mot den kalde veggen, mens de myke våte leppene hans presser mot hennes. Fremdeles holder han blikket hennes.
Det er uvirkelig. Og deilig.
Han drar henne bort fra den kalde veggen, kysser halsen hennes, brystene og magen, setter seg på kne foran henne. I det han griper det ene benet hennes og løfter det over skuldreren sin ler hun. Han smiler spørrende opp til henne. -Hva? spør han. Wonderwoman lener hodet bakover. -Ingenting, ler hun. Bare gjør det du skal.
Han gjør det til gangs.
Og Wonderwoman har all grunn til å smile.

10 kommentarer:

  1. darling, you`re gonna fall in looooove with this one

    SvarSlett
  2. Skiller du mellom følelser og sex her, eller føler du at dette er en mann for etter din smak, slik at det blir som anonym over skriver, du kommer til å forelske deg. Hva da? Er det ikke litt tidlig å gå inn i et nytt forhold?

    SvarSlett
  3. Tror muligvis du ikke har følt for å smile alt for mye den siste tiden. Så denne fortjente du. :-) Hang loose

    SvarSlett
  4. Herlige tøs

    SvarSlett
  5. Stine Elise30 januar, 2011

    Love it!!

    Gleder meg til fortsettelse på dette eventyret :)

    SvarSlett
  6. Nydelig, gleder meg til fortsettelsen, tipper du og gjør det :)

    SvarSlett
  7. Anonym1: vel, den som lever, evt leser får se..

    Anonym2: Wonderwoman har ikke akkurat "forhold" i tankene, uansett; hvem bryr seg, må man ha regler for alt?

    Duke of M: :-) :-) :-)

    Anonym3: Tar det som et kompliment

    Stine Elise: Det gjør Wonderwoman og.

    Anonym4: Gjett om;-)

    SvarSlett
  8. Jeg gjorde det samme.. Og er i dag sammen med denne nye mannen... Vi har ikke vært borte fra hverandre 1 dag siden vi møttes. Møttes før jeg rakk å flytte ut fra xen.. Nå bor vi sammen og har vært sammen i godt over 1 år. LIKE herlig er det fortsatt =D

    SvarSlett
  9. Duke of M08 mars, 2011

    Har du sluttet å smile nå? Eller treffes dere på en jevnlig basis.
    Kvalitet er jo bedre enn kvantitet, men nå er det nesten så vi lesere blir utålmodig etter å høre siste nytt. Hvis vi lover å være snille?

    SvarSlett
  10. Anonym5: Ja det var jo absolutt et lykketreff!! Gratulerer så mye. Dessuten; godt å se at det ikke bare er Wonderwoman som gjør ting i gal rekkefølge.

    Duke of M: Neida, Wonderwoman smiler fortsatt hun. Marlboromannen har vært litt opptatt i det siste(noe dere BV-damer sikkert fikk med dere da Wonderwoman klagde sin nød..), men nå har han gjort det godt igjen. Dét skal dere få høre mer om senere. Kanskje vi kan ha en avtale på det til... i morgen?

    SvarSlett