Nå har det altså skjedd, Wonderwoman har opprettet en blogg.


I sneglefart ut av et samboerskap som har hanglet i mange år må hun skrive seg gjennom prosessen, og hvorfor ikke gjøre det på nett hvor andre kan lese om hennes erfaringer underveis. Det skal sies at hun ikke en gang har kommet til startgropa. Hun er underveis, forsov seg kanskje, tok en lang dusj og bevilget seg 10 minutter til frokost. Men hun kommer. Og hun står snart på startstreken. På vei til et bedre liv.
Et liv som singel, men ikke alene. Wonderwoman blir aldri alene, heldigvis! Hun er mamma, men blir aldri "alenemor" - barnet har en dedikert far, men han er ikke ment for Wonderwoman og Wonderwoman har aldri vært ment for ham.

søndag 23. januar 2011

Liar liar, pants on fire...

Jada, Wonderwoman vet hva hun lovte... og hun holdt det ikke.
Kan hun gjøre det godt igjen mon tro...?

Wonderwoman bor fremdeles i samme leilighet, men hun kjenner at det fungerer dårlig å bo så nær Han.
Dessuten er den sære ordningen opphav til ennå flere "diskusjoner" hvor hun føler hun må forsvare seg ovenfor alt og alle.
Wonderwoman er ikke overrasket over at alle har en mening, det være seg om bruddet deres eller samlivsbrudd generelt, men hun er definitivt overveldet. Det virker som om alle synes de har en rett til å uttrykke hva de har tenkt om forholdet hennes over så mange år. Og Wonderwoman tror nesten ikke det hun hører, hvordan noen skamløst bretter ut tanker de har hatt om hennes privatliv. Like fullt er hun overrasket over hvor feil de tar.
Wonderwoman er en stille person..På grensen til innesluttet. En særdeles privat person som definitivt ikke utleverer verken seg selv eller andre som står henne nær. Å oppleve at andre graver i privatlivet hennes, pirker i hennes åpne sår med en en rusten kniv, kjennes forferdelig ubehagelig.
Alle vet alt, tror de. Alle føler de har rett til å ha en mening om henne. Om Han. Om Guttungen. Om fremtiden deres.
Wonderwoman er sliten igjen. Noen ganger lurer hun på om det er verdt det. Noen ganger lurer hun på om hun kunne gå tilbake, men hun vet at døren er lukket nå. Stort sett kjennes det greit. Hun trenger bare å komme seg lenger bort. Dette med guttungen holder henne fremdeles igjen. Tanken på å ikke ha ham hos seg hver eneste dag skjærer henne i hjertet. Men en dag, en dag veldig snart, må hun bare hoppe i det.

Hvis noen lurer på hvorfor Wonderwoman ikke holdt løftet sitt om innlegg for et par uker siden.... vel, Marlboromannen dukket opp. Hun hadde ikke sett ham siden de møttes første gangen i snøværet, så han ble definitivt prioritert foran blogging. Detaljer kommer senere i et annet innlegg.

6 kommentarer:

  1. barnslig jeg kanskje, men jeg vil ha detaljene om marlboromannen og hva som skjedde når dere møttes igjrn. Røyker han mye forresten?

    SvarSlett
  2. Tipper han går i MC klær.

    SvarSlett
  3. Morsomt at en blogger sier at hun ikke utleverer seg selv eller andre som står henne nær. Det er jo nettopp det WM gjør. Anonymt, men lell da gut..

    SvarSlett
  4. Anonym1: Du vil garantert ha noe snuskete? Han har aldri tatt en sigarett, navnet fikk han før Wonderwoman visste det..og det har kun med det faktum at Marlboromannen (du vet, reklamen) er en skikkelig barsk kjekk fyr.

    Anonym2: Haha, nei... Han kjører definitivt en bestemt stil, en stil som passer til levesettet. Denne stilen tilsier at han aldri, død eller levende, vil bli sett i MC-klær. Wonderwoman kan vel strengt tatt ikke se seg selv om eksosrype heller.

    Anonym3: Bloggen er anonym. Det finnes ingen bilder av hennes barn og hjem i motsetning til tusenvis av andre blogger. Hun beskriver personer og relasjoner ærlig, men tar seg friheter på andre områder nettopp for at de ikke skal identifiseres. Å "utlevere" seg selv i denne bloggen kjennes greit. Å fortelle en venninne at hun møter en mann for sex er utenkelig. Wonderwoman synes det er vanskelig å forklare... bildet andre har av henne, familien og livet deres, den er så fjernt fra sannheten, fasaden de har bygget opp over mange år er så sterk at de ville ikke trodd henne om hun ga dem nettaddressen til bloggen. Nettopp derfor føler hun ikke at hun utleverer noen. Men jauda gut, Wonderwoman kan sjå å du vil hen;-)

    SvarSlett
  5. Ehh. Nå så jeg ikke for meg at the Duke of Marlborough gikk rundt med motorsykkelklær, selv om det er tøft nok. MC-klær i denne sammenhengen var ment å være Marlboro Classics..

    SvarSlett
  6. Anonym2: Aha, Wonderwoman koblet ikke til klesmerket i det hele tatt. Og hun ble bare forvirret av "Duke of Marlborough", hun googlet det, ble enda mer forvirret. Du kan si at Wonderwoman ikke var særlig oppdatert på den familien..
    Marlboromannen er den urbane cowboyen fra reklameplakaten. Han barske fyren med sigarett i munnviken. Når det er sagt; Wonderwomans Marlboromann er ingen cowboy heller. Men han kunne gjerne vært det - sukk.

    SvarSlett