Nå har det altså skjedd, Wonderwoman har opprettet en blogg.


I sneglefart ut av et samboerskap som har hanglet i mange år må hun skrive seg gjennom prosessen, og hvorfor ikke gjøre det på nett hvor andre kan lese om hennes erfaringer underveis. Det skal sies at hun ikke en gang har kommet til startgropa. Hun er underveis, forsov seg kanskje, tok en lang dusj og bevilget seg 10 minutter til frokost. Men hun kommer. Og hun står snart på startstreken. På vei til et bedre liv.
Et liv som singel, men ikke alene. Wonderwoman blir aldri alene, heldigvis! Hun er mamma, men blir aldri "alenemor" - barnet har en dedikert far, men han er ikke ment for Wonderwoman og Wonderwoman har aldri vært ment for ham.

onsdag 4. juli 2012

Wonderwoman oppsummerer året som har gått

Wow. Det er over ett år siden sist Wonderwoman skrev et innlegg. Og hver dag er det noen inne og kikker på bloggen hennes. Fremdeles, over et år etter, er det noen som spør etter henne.
Og man skulle tro at mye har skjedd på et år, ikke sant?
Nu vel. Fjorårets sommer var ganske deilig. Wonderwoman møtte Marlboromannen sommeren igjennom, de kranglet og elsket og kranglet igjen.
Så kom høsten og med den kom panikken. Hun innrømte sitt forhold til Marlboromannen og Han ble rasende. Han kom inn til henne om natten og satte seg over sengen hennes, la en arm over brystet hennes og presset så hardt at hun fikk problemer med å puste. Han truet med å ta sitt eget liv. Han truet med å ta med seg sønnen og kjempe for at hun aldri fikk treffe han igjen. Han kunne stoppe henne i forbifarten og holde henne hardt fast inntil veggen, med en knytteneve hevet mot ansitet hennes, mens han spyttet ut hvor lite verdt hun var. Han brølte til henne så Guttungen hylte av redsel og kastet seg om halsen hennes.

Wonderwoman burde sikkert ha stått opp og slåss.
I stedet sluttet hun å møte Marlboromannen. Hun tok i mot trusler og kjeft og håpet at det ville roe seg etterhvert. At han etter en stund innså at hun ikke kom kom tilbake, uansett.

Marlboromannen på sin side lot henne mer eller mindre være i fred. Den syltynne forklaringen hun kom med på hvorfor hun ikke kunne treffe ham mer hadde han sikkert gjennomskuet, men han sa ingenting.
Han sendte henne noen kjærlige meldinger, spurte om hun hadde det bra og skrev at han savnet henne og håpet hun ville møte ham igjen snart. "Men lager det problemer for deg og Guttungen så lar du være, jeg forstår det" skrev han.
Og ved juletider var Wonderwoman tilbake i armene hans.

De snakker om å flytte sammen nå. Han har bedt henne ta med seg sønnen og flytte inn hos ham, men hun har avslått. De har snakket om egne barn. De har snakket om hvor de vil bo.
Hun har sagt at til høsten, til høsten vennen min, da skal vi begynne å leve normalt. Da skal vi ikke behøve å gjemme oss bort mer, da kan vi ha normale dager sammen, som vanlige kjærester. Og hvis det funker, vel, så flytter jeg gjerne sammen med deg. Etterhvert.

Alt er opp til Wonderwoman nå. Marlboromannen venter.
Enn så lenge...
Hjemme har hun en mann som truer med å rive livet hennes i fillebiter hvis hun velger en annen. Eller enda verre; en som er så bitter og sint at han er villig til å ødelegge for sin egen sønn dersom hun følger hjertet sitt.

Wonderwoman vet at hun ikke kan være ansvarlig for andres lykke. Så kanskje blir dette året hvor hun tar det avgjørende skrittet, hvor hun lar truslene prelle av satster alt.

"Til høsten", har hun lovt ham. Høsten nærmer seg med stortskritt.

7 kommentarer:

  1. Takk Wonderwoman. Det var et etterlengtet innlegg! Har tenkt på deg og lurt på hva som skjedde. Håper du snart kommer deg bort fra x-en og får starte ditt nye liv. Trodde du hadde kommet mye lenger, vondt å se at du fremdeles ikke har rivi deg løs enda.

    SvarSlett
  2. Jeg og må takke for et etterlengtet innlegg! Har vert innom og kikket etter nye innlegg til stadighet! Har også tengt mye på deg! Det er trist x-en fortsatt holder hardt grep om deg,- Malboro høres ut som en fornuftig mann!
    Hører gjerne snart fra deg igjenn! <3

    SvarSlett
  3. Hei du. Takk for oppdatering. Jeg håper det ikke er et helt år til neste gang vi hører fra deg, lest inneleggene dine flere ganger, blir helt trukket inn i historien din. Håper ting ordner seg for deg, og jeg vil gjerne være der og følge med når det skjer. Tror ikke du kan vente på at Han slipper deg, du må bare rive deg løs. Trusler er som regel tomme..

    SvarSlett
  4. Vi er her og støtter deg i en lang og vanskelig prosess!

    SvarSlett
  5. Hei! Så godt å høre fra deg igjen! Den eneste du kan ta ansvar for er deg selv, og selvfølgelig guttungen! Den eneste du kan unne lykke er deg selv, og guttungen. Hva andre, selv om du en gang har elsket dem, gjør med sitt liv, er opp til dem. Selv om de kommer med trusler, selv om de er destruktive, selv om de viser sine værste sider. Fy det gjør vondt! For alle!
    Du kan velge å lære guttungen hvordan en kvinne lar seg behandle av en mann, en som lar seg true til å gi opp sitt liv eller en som tillater seg lykke. Kanskje Malboromannen lrer han hvordan en mann skal behandle en kvinne, med respekt, likeverd og kjærlighet.
    Lykke til!
    Jeg vet ikke hvordan du har det, for jeg er ikke deg, men jeg har også vært i et destruktivt forhold som jeg kom meg ut av. Jeg leter etter min Malboromann!

    SvarSlett
  6. Hvordan går det med wonderwoan? Nå er høsten her... Har hun tatt skrittet videre?

    SvarSlett
  7. jeg har savnet deg Wonderwoman. Du har gitt meg håp med dine historier, og du har gitt meg styrke.

    jeg håper du finner den styrken selv snart, det er ikke godt for deg å være den du er.

    Utad har vel alle et godt syn på deg? Det skal MYE til for at Han skal kunne lage reelle trusler ut av truslene om å ta fra deg guttungen.

    Lykke til kjære, du er sterk, finn styrken tør og ta skrittet og la marlbromannen hjelpe deg og guttungen ut av et destruktivt forhold.

    Du fortjener det ,og ikke minst guttungen! <3 Han er nok en bedre far når Han ikke er rundt deg og viser sinne, dere vil være (som du vet) så mye bedre foreldre hver for dere!

    Oppdater oss snart kjære WonderWoman!

    SvarSlett