Nå har det altså skjedd, Wonderwoman har opprettet en blogg.


I sneglefart ut av et samboerskap som har hanglet i mange år må hun skrive seg gjennom prosessen, og hvorfor ikke gjøre det på nett hvor andre kan lese om hennes erfaringer underveis. Det skal sies at hun ikke en gang har kommet til startgropa. Hun er underveis, forsov seg kanskje, tok en lang dusj og bevilget seg 10 minutter til frokost. Men hun kommer. Og hun står snart på startstreken. På vei til et bedre liv.
Et liv som singel, men ikke alene. Wonderwoman blir aldri alene, heldigvis! Hun er mamma, men blir aldri "alenemor" - barnet har en dedikert far, men han er ikke ment for Wonderwoman og Wonderwoman har aldri vært ment for ham.

tirsdag 14. september 2010

Wonderwoman prøver noe nytt

Hun lever litt på siden av seg selv om dagen.
Sammen med Han har hun jobbet med et evighetsprosjekt som endelig begynner å bære frukter, et evighetsprosjekt som ser ut til å få en ende likevel. Som to gode kollegaer feirer de suksessen og roser hverandre opp i skyene. De har det travelt nå, glemmer hverandre og samlivet oppi det hele. Det kjennes helt ok. Wonderwoman liker å jobbe med Han. Jobbe, ja.

På jobben, den egentlige jobben, kjenner hun seg også roligere om dagen. Hun jobber iherdig på kontoret, men forsøker å delta i det sosiale, i alle fall mer enn hun pleier. Alle som jobber med henne hver dag vet at hun helst bare vil snakke jobb, at hun blir stresset av å henge ute i høstsola når hun vet at papirene på kontoret hoper seg opp, vet at telefonen ringer og mailene strømmer på. Hun forandrer seg gradvis. Hun er mykere i kantene nå, smiler mer og tar seg selv i å fleipe på morgenmøtet, noe sjefen med glimt i øyet kommenterer som "urovekkende".

Hver kveld tar hun seg tid til treningen og den gjør henne merkbart og synlig sterkere. Kanskje er det treningen som hjelper henne med humøret også. Hjelper å gjøre henne roligere, mer laidback.. Hun vet ikke. Vet bare at det gjør henne godt.
Og livet er fint å leve, særlig når man har en stor kopp kaffe på pulten, høstsola varmer gjennom ruta på kontoret og musikken strømmer fra høyttalerne.
Enjoy

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar