Nå har det altså skjedd, Wonderwoman har opprettet en blogg.


I sneglefart ut av et samboerskap som har hanglet i mange år må hun skrive seg gjennom prosessen, og hvorfor ikke gjøre det på nett hvor andre kan lese om hennes erfaringer underveis. Det skal sies at hun ikke en gang har kommet til startgropa. Hun er underveis, forsov seg kanskje, tok en lang dusj og bevilget seg 10 minutter til frokost. Men hun kommer. Og hun står snart på startstreken. På vei til et bedre liv.
Et liv som singel, men ikke alene. Wonderwoman blir aldri alene, heldigvis! Hun er mamma, men blir aldri "alenemor" - barnet har en dedikert far, men han er ikke ment for Wonderwoman og Wonderwoman har aldri vært ment for ham.

onsdag 23. juni 2010

Wonderwoman møter en mann-Del 1

Også en wonderwoman trenger litt oppmerksomhet, nærhet og fysisk kontakt en gang i blant. Etter en stund i mørket møter Wonderwoman tilfeldigvis en fyr på nettet. Nettstedet er av det slaget hvor skikkelige jenter overhodet ikke skal ferdes, men Wonderwoman har innsett at også jenter kan bli fryktelig kåte.

Wonderwoman chatter lett og dirty med Goodboy og hun koser seg med denne ufarlige kontakten over noen uker. Det tar ikke mange mailene før dirytalken utvikler seg til hverdagsprat, og hun lærer fort Goodboy å kjenne. De mailer om alt fra mat, sex, musikk og familie og ganske fort begynner de å snakke om at det hadde vært fint å treffes. De utveksler bilder og er skjønt enige om at den andre er strålende vakker.
Wonderwoman gleder seg til å stå opp hver dag. Hver dag er en ny dag hvor hun kan bli bedre kjent med Goodboy. De slipper aldri opp for noe å snakke om, og snart begynner de å ringes. De er på nett eller sms så fort anledningen byr seg og savner hverandre intenst når det har gått noen timer hvor de ikke har hatt kontakt. Wonderwoman blir skjelven av å høre stemmen hans, hun smiler døgnet rundt, pynter seg hver dag og kjøper seg masse nye klær.
Det at Goodboy holder til på en annen kant av landet gjorde det hele trygt og behagelig i begynnelsen, for Wonderwoman begynner det å bli frustrerende, hun skulle så gjerne møtt ham, sett om det virkelig var noe.
Så bestemmer de seg. "Vi setter bare en dato så er vi ferdig med det". Som sagt så gjort. Dato er satt, hotellrom er bestilt, flybillett for hans del er bestilt. 5 lange uker skal gå..
Mailene og telefonsamtalene fortsetter. De snakker om hvor godt det blir å se den andre, de fantaserer om hvor deilig det blir å holde hverandre, de snakker om hvor mange barn de skal ha og hvor de skal bo.
Wonderwoman kjenner et stikk av dårlig samvittighet hver gang hun ser inn i guttungens store blå øyne. "Hva slags mamma har du egentlig.." tenker hun trist. Samtidig kan hun ikke la dette gå fra seg. Hva hvis det er den store kjærligheten Goodboy bringer med seg?

Så kommer dagen. Wonderwoman skal tilbringe et drøyt døgn med Goodboy-En fyr hun aldri har møtt ansikt til ansikt.
Hun er pakket og klar, gir guttungen en god klem og sier "mamma kommer hjem i morgen". Han gråter, vil ikke at hun skal dra.

Turen tar en evighet, men endelig er hun der. Hun leter etter han, men ser han ikke før hun nesten går på ham.

Forts. følger

2 kommentarer:

  1. Hehe, hvor mange jenter tør å si at de liker sexchatting, for det er det du mener? Utroolig bra, og jeg er enig; jenter blir også kåte!!

    SvarSlett
  2. Anonym: Det er nettopp det Wonderwoman mener, og sexchatting kan være fantastisk moro dersom du finner den rette å chatte med!

    SvarSlett