Nå har det altså skjedd, Wonderwoman har opprettet en blogg.


I sneglefart ut av et samboerskap som har hanglet i mange år må hun skrive seg gjennom prosessen, og hvorfor ikke gjøre det på nett hvor andre kan lese om hennes erfaringer underveis. Det skal sies at hun ikke en gang har kommet til startgropa. Hun er underveis, forsov seg kanskje, tok en lang dusj og bevilget seg 10 minutter til frokost. Men hun kommer. Og hun står snart på startstreken. På vei til et bedre liv.
Et liv som singel, men ikke alene. Wonderwoman blir aldri alene, heldigvis! Hun er mamma, men blir aldri "alenemor" - barnet har en dedikert far, men han er ikke ment for Wonderwoman og Wonderwoman har aldri vært ment for ham.

lørdag 26. juni 2010

Wonderwomans form for trøstespising

Wonderwoman har aldri forstått seg på folk som spiser når de er lei seg. Wonderwoman spiser når hun er glad og fornøyd, hun har aldri lyst på sjokolade når magen allerede er i ulage på grunn av vonde triste tanker.

Hun vet ikke hvordan ting er med faren annet enn at de ikke finner ut av det. Det holder ikke, det er i allefall ikke beroligende.

Wonderwoman trøstespiser altså ikke, men hun trøsteshopper. En litt dyrere variant altså. Hun har sett tusenlappene fly og garderoben fylle seg opp de siste dagene. Shopping i byen på kvelden og netthandel på dagen. Faktisk så mye at samvittigheten begynner å si ifra. Ikke for at Wonderwoman ikke har råd, men hun pleier ikke å bruke mye penger på seg selv. Hver gang hun drar kortet tenker hun "søren heller, dette har jeg fortjent". Når hun er hjemme og guttungen har lagt seg forsvinner Wonderwoman inn i musikkens verden. Hun pakker seg inn i nye dyre klær, hun setter ipoden på øret og lytter til musikken. Orker ikke forholde seg til virkeligheten og musikken er hennes terapi.

Wonderwoman vet at hun snart må ta grep. Hun må snart begynne å tegne seg en ny fremtid. Denne gangen skal hun være forsiktig med blyanten slik at det er lett å viske ut dersom planene endres underveis. Men hun skal i det minste begynne med en skisse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar