Nå har det altså skjedd, Wonderwoman har opprettet en blogg.


I sneglefart ut av et samboerskap som har hanglet i mange år må hun skrive seg gjennom prosessen, og hvorfor ikke gjøre det på nett hvor andre kan lese om hennes erfaringer underveis. Det skal sies at hun ikke en gang har kommet til startgropa. Hun er underveis, forsov seg kanskje, tok en lang dusj og bevilget seg 10 minutter til frokost. Men hun kommer. Og hun står snart på startstreken. På vei til et bedre liv.
Et liv som singel, men ikke alene. Wonderwoman blir aldri alene, heldigvis! Hun er mamma, men blir aldri "alenemor" - barnet har en dedikert far, men han er ikke ment for Wonderwoman og Wonderwoman har aldri vært ment for ham.

torsdag 24. juni 2010

Wonderwoman vender hjem

Wonderwoman har kommet seg hjem men blikket flakker. Nå er hun ikke bedre enn Han. Det kjennes rart.


Hun har en dårlig følelse i magen, kikker stadig på mobilen men det tikker ikke inn noen meldinger. Hun sender til slutt en selv, noe om at det var godt å komme hjem til guttungen. Et kort svadasvar lyser mot henne en stund etterpå. Wonderwoman tar et hint, men forventer noe mer.

Hun lar det gå et døgn. Ny melding til Goodboy: "Du kunne jo bare sagt det til meg, evt sendt en melding. Det var vel bare det egentlig..." Hun mottar et beklagende svar om at han har vært ute hele dagen, at hun er deilig og flott men at noe manglet. Han er forvirret. Han er glad i henne, men han er ikke forelsket. "Enda" som han skriver. Han må tenke og "kjenne på følelsene".



Wonderwoman vet ikke helt hva hun tenker. Hun er heller ikke forelsket. Men hun kommer til å savne han, både dirtytalken, kosepraten og de vanlige tingene.

De snakkes litt på nett de to neste dagene, hun tar initiativet begge gangene. Litt lett småprat blir det, hun savner "samtalene" deres. Han skriver at de gjerne må fortsette å mailes hvis hun vil. Wonderwoman vil, hun kunne trenge en venn som allerede vet alt. Men så blir det stille.

Goodboy has left the building.

9 kommentarer:

  1. Menn altså!!!

    SvarSlett
  2. Tyyypisk menn!!

    SvarSlett
  3. Dina & Evy: Wonderwoman har ikke vært i gamet på mange år så det er mulig at dette er typisk menn.. Man lærer så lenge man lever.

    SvarSlett
  4. Uten navn25 juni, 2010

    Wonderful Wonderwoman! Han var ikke noe å samle på. Er det lenge siden det du skriver om skjedde?

    SvarSlett
  5. Uten navn: Wonderwoman føler seg ikke alltid så wonderful, men blir helt overveldet over at noen gidder å kommentere bloggen hennes. Hun lurer dog på om ingen av dere er bloggere selv, ettersom alle er anonyme? Wonderwoman kan være ærlig å si at hun traff Goodboy 12.juni. Altså ikke så lenge siden dette skjedde, men nok til at hun har fått det litt på avstand.

    SvarSlett
  6. Hvordan er det mulig å treffe en du har blitt "kjent" med på sexchat lurer jeg på..

    SvarSlett
  7. ...: Hvordan er det mulig...vel, Wonderwoman hadde ikke i sin villeste fantasi trodd at noe slikt kunne skje, men det gjorde det. Wonderwoman chattet med en vanlig, morsom, reflektert og oppegående fyr som hun ble veldig betatt av. Simple as that!

    SvarSlett
  8. Utrolig spennende blogg, og allerede blitt en av mine favoritter. Leste en kommentar nedenfor her om at du burde skrive en bok, og det burde du - men for nå så holder det i massevis for meg å bare lese blogg. Du er utrolig flink å skrive, og det pirrer nysgjerrigheten enda mer. :)

    SvarSlett
  9. Stine Elise: Wonderwoman begynner nesten å grine av slike tilbakemeldinger. Både fordi noen gidder å lese den egosentriske bloggen hennes, og fordi noen skryter av skriveferdighetene hennes, det betyr enormt mye. At bloggen holder seg spesielt spennede utover kan hun dog ikke love, det skjer ikke alltid så mye i Wonderwomans liv heller.

    SvarSlett