Nå har det altså skjedd, Wonderwoman har opprettet en blogg.


I sneglefart ut av et samboerskap som har hanglet i mange år må hun skrive seg gjennom prosessen, og hvorfor ikke gjøre det på nett hvor andre kan lese om hennes erfaringer underveis. Det skal sies at hun ikke en gang har kommet til startgropa. Hun er underveis, forsov seg kanskje, tok en lang dusj og bevilget seg 10 minutter til frokost. Men hun kommer. Og hun står snart på startstreken. På vei til et bedre liv.
Et liv som singel, men ikke alene. Wonderwoman blir aldri alene, heldigvis! Hun er mamma, men blir aldri "alenemor" - barnet har en dedikert far, men han er ikke ment for Wonderwoman og Wonderwoman har aldri vært ment for ham.

tirsdag 29. juni 2010

Wonderwoman trenger en venn

Hun logger seg på mailen en gang i blant. Ser at Goodboy er pålogget, drøyer en stund og ser om han sender en melding på nettprat. Venter et par minutter før hun logger seg av. Føler seg patetisk. Hun kunne trenge en venn, en som vet hvor slitsomt det er å holde fasaden ovenfor alle andre.
Wonderwoman er redd han misforstår dersom hun sier hei.
Hun vurderer å slette hele mailen, slette Goodboy fra vennelisten på facebook, slette nummeret hans på telefonen, slette bildet han sendte henne på bursdagen hennes, men får seg liksom ikke til det. Er ikke helt ferdig med han enda. Herregud så patetisk hun føler seg. Patetisk anti-wonderful Wonderwoman.
Hun vet at han kommer til å svare hvis hun skriver noe. Vet at han kommer til å svare noe høflig, vennlig, slik han er..
På torsdag reiser han ut igjen tenker hun. På jobb i Nordsjøen. Kanskje han kommer til å kjede seg så mye om kveldene at han sender henne noen ord.. Herregud, hun skulle bare fått han til å forstå at hun trenger noen å prate med. At hun ikke er ute etter å "kapre" han på noen måte.
Så her sitter hun, Wonderwoman, med laptopen i fanget og lurer på om hun noensinne kommer til å veksle noen ord med han igjen. Lurer på hva Goodboy tenker om henne. Wonderwoman konkluderer: "Billig, kjedelig og dårlig i senga".
Så kom uværet!

2 kommentarer:

  1. Mange gutter som mister intressen så fort det blir noe på dem.

    SvarSlett
  2. Musa: Meget mulig du...Wonderwoman har ikke såå bred erfaring på det området.

    SvarSlett