Nå har det altså skjedd, Wonderwoman har opprettet en blogg.


I sneglefart ut av et samboerskap som har hanglet i mange år må hun skrive seg gjennom prosessen, og hvorfor ikke gjøre det på nett hvor andre kan lese om hennes erfaringer underveis. Det skal sies at hun ikke en gang har kommet til startgropa. Hun er underveis, forsov seg kanskje, tok en lang dusj og bevilget seg 10 minutter til frokost. Men hun kommer. Og hun står snart på startstreken. På vei til et bedre liv.
Et liv som singel, men ikke alene. Wonderwoman blir aldri alene, heldigvis! Hun er mamma, men blir aldri "alenemor" - barnet har en dedikert far, men han er ikke ment for Wonderwoman og Wonderwoman har aldri vært ment for ham.

mandag 28. juni 2010

Wonderwomans vei opp

Hun vasker. Hun ligger på alle fire på gulvet og skrubber lister, hun drar ut hundrevis av bøker fra bokhyllene og tørker støv av hver eneste en, hun sorterer, katalogiserer og kaster. Hun drikker litervis med kaffe, stikker stadig ut på terrassen for å ta en sigarett, en uvane hun hadde gitt opp for flere år siden. På dagen er hun velkledd og supereffektiv på jobb, på ettermiddagen er hun verdens mest lekne og bekymringsløse mamma. På kvelden og natten vasker hun. Spiller musikk. Røyker. Sover noen få timer før det er på`n igjen.
Wonderwoman depper ikke, dette er hennes måte å komme seg ovenpå igjen. For å komme ovenpå må hun gjennom dette. Hun har vært her før. Snart skal hun roe ned og bli seg selv igjen. Da er det andre utfordringer som venter. Nye utfordringer, nye veier å gå. Veier hun ikke har gått før. Men Wonderwoman vet at det kommer til å ordne seg til slutt. Det kommer til å gå bra.

2 kommentarer:

  1. Godt å vaske når man trenger å få ut innestengte følelser.

    SvarSlett