Nå har det altså skjedd, Wonderwoman har opprettet en blogg.


I sneglefart ut av et samboerskap som har hanglet i mange år må hun skrive seg gjennom prosessen, og hvorfor ikke gjøre det på nett hvor andre kan lese om hennes erfaringer underveis. Det skal sies at hun ikke en gang har kommet til startgropa. Hun er underveis, forsov seg kanskje, tok en lang dusj og bevilget seg 10 minutter til frokost. Men hun kommer. Og hun står snart på startstreken. På vei til et bedre liv.
Et liv som singel, men ikke alene. Wonderwoman blir aldri alene, heldigvis! Hun er mamma, men blir aldri "alenemor" - barnet har en dedikert far, men han er ikke ment for Wonderwoman og Wonderwoman har aldri vært ment for ham.

onsdag 25. august 2010

En sniktitt i innboksen hennes - Del 1

Hun opplever en form for tilfredsstillelse når hun trener. En slags syk tilfredsstillelse. Hun løper som om hun rømmer fra noe, og smertene som uunngåelig oppstår, gjør henne nesten lykkelig. Hun er sur hver gang hun ikke kommer seg ut og hun gleder seg hele dagen til kvelden kommer, for da skal hun ut og løpe. Mens hun løper får tankene vandre fritt. Som regel kretser de rundt det som kommer, heller enn det som har vært. Det kan virke som om jo mer hun løper jo lenger unna kommer hun fortiden.

Hun lurer på om affæren med Goodboy var en drøm. Det er så uvirkelig alt sammen. Når hun sjekker mailen kommer det tilbake til henne. Når hun leser den er hun tilbake til våren med en gang. Hun leser den med et smil om munnen. Leser fra den dagen hun forsto at hun ikke kom utenom å møte ham. I en spøkefull samtale om jobb skriver han at han trenger en assistent hjemme. De snakker frem og tilbake om arbeidsoppgaver, lønn (luft og kjærlighet) og hva slags sjef han eventuelt vil være dersom hun er villig til å ta jobben. Etterhvert velger hun å fortelle at assistenten kommer med 'bagasje', en bagasje som muligens hindrer arbeidskapasiteten hennes en smule.
Bagasjen er fyllt to år og kommer alltid først i livet hennes. Hun forsikrer han dog om at bagasjen er lett å bestikke, en pakke Gomp (13 kroner for 3 pakker) gjør susen.

Hun er på butikken når hun leser svaret hans. Bagasjen er garantert ingen problem, skriver han. Dessuten har bedriften egen post i budsjettet for Gomp og andre bestikkelser. Det er ikke godt å si hvorfor, men omtrent akkurat der hadde han henne. Omtrent akkurat da fanget han henne.

6 kommentarer:

  1. Spørs om ikk WW er litt forelsket alikevel? JEg venter spendt på fortsettelsen!!:)

    SvarSlett
  2. Anonym: Men det var hun jo også, veldig forelsket. Var.
    Dessverre lider hun anfallsvis av akutt skrivesperre og må ta av gammelt materiale, derfor innboksen. Hun har mye å ta av her, det spørs bare hvor juicy dere vil ha det?

    SvarSlett
  3. Anonym sa...Hehe. Hva tror du oss bloggkikkere kommer til å svare på det spørsmålet?? "Ikke veldig juicy? Hold litt igjen? Ikke avslør for mye?"
    Skrivesperre er ok. Skjønner at denne bloggen er veldig personlig, så bare bruk tiden du.
    Kjenner at jeg synes litt synd på Han som neppe har skjønt hvordan du tenker. Men jeg er jo mann da.

    SvarSlett
  4. Anonym: Så du vil ha det juicy? Vel, det kunne jo tenkes at noen ble støtt, men dersom man er svært sensitiv eller en moralens vokter bør man kanskje ikke lese denne bloggen?

    Wonderwoman synes også synd på Han. En sjelden gang. Samtidig har hun fortalt ham hvordan hun føler det. Hun er lei seg for at ting har blitt som det har blitt. Hun er lei seg for at han ikke ser at han hadde fått det bedre uten henne. Og du skal ikke synes altfor synd på ham. Han har fått sin del.

    SvarSlett
  5. Må si jeg ikke synes serlig synd på han... han har sine egene svin på skogen... skulle ønske jeg hadde tord å ta en slik hevn...

    SvarSlett
  6. Anonym: Det var aldri ment som en hevn, det bare skjedde...

    SvarSlett