Nå har det altså skjedd, Wonderwoman har opprettet en blogg.


I sneglefart ut av et samboerskap som har hanglet i mange år må hun skrive seg gjennom prosessen, og hvorfor ikke gjøre det på nett hvor andre kan lese om hennes erfaringer underveis. Det skal sies at hun ikke en gang har kommet til startgropa. Hun er underveis, forsov seg kanskje, tok en lang dusj og bevilget seg 10 minutter til frokost. Men hun kommer. Og hun står snart på startstreken. På vei til et bedre liv.
Et liv som singel, men ikke alene. Wonderwoman blir aldri alene, heldigvis! Hun er mamma, men blir aldri "alenemor" - barnet har en dedikert far, men han er ikke ment for Wonderwoman og Wonderwoman har aldri vært ment for ham.

onsdag 11. august 2010

Good girl gone bad

Det hender hun kjører forbi hotellet.
Der ser hun jenta som står utenfor i natten. Det står en gutt fremfor henne, han klemmer henne inntil seg og holder henne hardt. Smiler til henne, kysser henne varsomt. De har vært ute og spist middag og nå skal de inn på hotellrommet. Begge vet hva som skal skje.
Hun har lyst til å spørre han hvorfor han gjør det, hvorfor han kysser henne, hvorfor han holder rundt henne. Men hun sier ingenting. Vil ikke ødelegge noe, hvis det i det hele tatt finnes noe å ødelegge. Hun trenger den nærheten som venter henne i natt. Hun trenger å kjenne varmen fra en annens kropp. Hun bryr seg ikke om at det ikke er ekte. Ikke akkurat nå. Akkurat nå trenger hun bare en som later som. En som kan late som om han bryr seg om henne, en som kan late som om han er glad i henne.

Det hender hun kjenner myk hud over seg, bløte lepper som kysser henne, på munnen, halsen, på brystene.
En hånd som varsomt stryker henne over håret, mens en annen hånd sakte og prøvende beveger seg oppover låret.
Det hender hun kjenner lukten av ham, lukten en fremmed egentlig. Lukten av hotellrom og redsel. Sin egen redsel. Samtidig føler hun seg trygg. Trygg på han, men hun er redd likevel. Redd fordi hun ikke kjenner denne jenta. Hun kjenner ikke seg selv.

-Kødder du med meg nå? hvisker hun. Han stopper opp, hun merker at han ser på henne men hun vil ikke møte blikket hans.
Hun har sagt det til ham på forhånd, flere ganger. Vær så snill, ikke kødd med meg. Du kan sannsynligvis lure meg med på hva som helst, men jeg ber deg, snille deg, ikke gjør det. Det siste jeg trenger er flere som lyver og lurer meg. Han har lovet å ikke gjøre det. Han skal være ærlig. Sex uten følelser gir ham så lite likevel har han sagt.

-Nei, svarer han. -Tror du det? Han høres oppriktig forbauset ut.
-Nei, hvisker hun, nesten spørrende.
Stemmen inni henne sier noe annet, og den hvisker ikke. Ikke er den spørrende heller. Ja, sier den. Høyt, klart og tydelig.
Hun kjenner fingrene hans som lirker seg rundt trusekanten hennes, lukker øynene når han drar den forsiktig av henne, gisper i det hun kjenner tungen hans møte huden hennes.

Hun ser på de to som ligger på hotellsenga.
Hun ser på seg selv utenfra. Det er ikke meg, tenker hun. Dette er virkelig ikke meg, denne jenta er ikke en gang en del av meg, jeg ville aldri gjøre noe sånt, det kunne jeg ikke leve med.

Men det er henne. Og jenta hun ikke vil vedkjenne seg blir en større del av henne for hver dag som går.
Dessuten har hun allerede gjort det. Og det går visst fint an å leve med det.

8 kommentarer:

  1. Jeg forstår ikke at du holder ut å leve slik. Greit nok at det er bra for barna å ha begge foreldrene, men hovrdan kan du la deg selv gå gjennom noe slikt? At du må stå på utsiden av deg selv for i det hele tatt kunne være nær han... Ikke forstår jeg det

    SvarSlett
  2. Anonym: Elendig skrevet av Wonderwoman selvfølgelig. Hun står utenfor seg selv og han som ligger ved siden av henne er ikke Han, men Goodboy. Det hender hun ser tilbake på det hele og lurer på om det bare var en drøm. Men det endrer kanskje ikke spørsmålet ditt. Wonderwoman har uansett ikke noe godt svar, ikke noe bedre enn de hun har gitt i kommentarene tidligere.

    SvarSlett
  3. Du skriver bra, det skal du ha. Syns likevel at det virker tarvlig det du gjør, du har sex med en annen istedet for å gå fra samboern din og ordne opp dere imellom. Hvorfor? Fordi du mptte ha deg med noen? hva får du egentlig ut av å møte en fremmed på hotell for å ligge med han?

    SvarSlett
  4. Anonym: Hyggelig at du synes hun skriver bra.
    Wonderwoman ser hva du mener, i utgangspunktet bør man jo være såpass at man avslutter det ene forholdet før man "går løs" på noe nytt. Om det er tarvelig det hun har gjort får være opp til hver enkelt å avgjøre. Selv har hun følt seg ganske råtten til tider. Ikke noe å legge skjul på det.

    Og hvorfor? Hun MÅTTE ikke "ha seg med noen", med hvem som helst, nei. Hun søkte en flørt for spenningens skyld.På en eller annen merkelig måte ble hun glad i gutten. Hun møtte han ikke for sex, hun møtte han for å finne ut om det var noe mer der, om de hadde det de trodde de hadde. Det hadde de ikke!
    Sex ble det bare. Ganske unaturlig og uvirkelig, men deilig likevel, fordi hun hadde følt seg så ensom, så lenge.
    For hennes del trengte hun bare litt nærhet, litt godhet fra noen hun likte.
    For hans del kan hun ikke svare, men han er en mann, han tar vel det han får.

    SvarSlett
  5. julenissen12 august, 2010

    Elendig skriver du iallfall ikke. Skjønte jo at det var goodboy. Jeg vil høre mer om han!

    SvarSlett
  6. julenissen: Njee, Wonderwoman vet ikke helt.. Dessuten tror hun ikke på julenissen.

    SvarSlett
  7. Jeg må si du skriver bra. Håper at det ordner seg for deg etterhvert: )

    SvarSlett
  8. Anonym: Takk!! Det ordner seg nok, Wonderwoman må bare få et spark bak for å ordne opp selv.

    SvarSlett