Nå har det altså skjedd, Wonderwoman har opprettet en blogg.


I sneglefart ut av et samboerskap som har hanglet i mange år må hun skrive seg gjennom prosessen, og hvorfor ikke gjøre det på nett hvor andre kan lese om hennes erfaringer underveis. Det skal sies at hun ikke en gang har kommet til startgropa. Hun er underveis, forsov seg kanskje, tok en lang dusj og bevilget seg 10 minutter til frokost. Men hun kommer. Og hun står snart på startstreken. På vei til et bedre liv.
Et liv som singel, men ikke alene. Wonderwoman blir aldri alene, heldigvis! Hun er mamma, men blir aldri "alenemor" - barnet har en dedikert far, men han er ikke ment for Wonderwoman og Wonderwoman har aldri vært ment for ham.

onsdag 4. august 2010

Wonderwoman prøver og feiler

Wonderwoman trakk i treningstøy i går. Hun har flere ganger bannet på at aldri om noen noensinne skulle se  henne  iført joggebukse, men så har det altså skjedd. Det var deilig å komme seg ut og gjøre noe som virkelig plaget kroppen. Med god musikk på øret fikk hun faktisk både guts og tæl, men dagen i dag er grusom. Det verker i både armer og ben, til tross for at hun fra skoledagene husket at hun måtte tøye godt ut. Følte seg kanskje som en idiot der hun sto svett og rød utenfor huset og gjorde øvelser hun ikke hadde gjort på mange år, men pytt pytt. Har Wonderwoman satt seg et mål så når hun det.

Hun er i det hele tatt ganske glad i dag, Wonderwoman. På jobben har hun fått servert en umulig oppgave hun ikke skjønner bæret av, en sak milevis unna hennes fagfelt, men den gjør henne både stolt, glad og redd på en gang. Stolt og glad fordi noen tror hun er kompetent til å løse den, redd fordi hun ikke vet om hun greier det.
Samtidig har Wonderwoman bestemt seg for å ikke være så redd for å gjøre ting feil lenger. Hva så om man gjør en og annen feil, spiller det noen rolle så lenge man har prøvd, så lenge man har gitt det sitt beste forsøk?

2 kommentarer:

  1. sv: http://siljesreise.blogg.no/1274260801_wow_kikertpannekaker.html :-)

    SvarSlett
  2. Silje Silje: Tusen takk, bare Wonderwoman som ikke er så god på å lete...

    SvarSlett