Nå har det altså skjedd, Wonderwoman har opprettet en blogg.


I sneglefart ut av et samboerskap som har hanglet i mange år må hun skrive seg gjennom prosessen, og hvorfor ikke gjøre det på nett hvor andre kan lese om hennes erfaringer underveis. Det skal sies at hun ikke en gang har kommet til startgropa. Hun er underveis, forsov seg kanskje, tok en lang dusj og bevilget seg 10 minutter til frokost. Men hun kommer. Og hun står snart på startstreken. På vei til et bedre liv.
Et liv som singel, men ikke alene. Wonderwoman blir aldri alene, heldigvis! Hun er mamma, men blir aldri "alenemor" - barnet har en dedikert far, men han er ikke ment for Wonderwoman og Wonderwoman har aldri vært ment for ham.

tirsdag 3. august 2010

Wonderwoman tipser mannlige sexchattere

Wonderwoman innser at det var flaks, råflaks, at hun støtte på Goodboy den gangen. Tilbake i gamet er hun bare uheldig og har allerede gått lei. Det virker ikke som om det finnes noen som faktisk kan skrive, som kan bekrive og skildre noe på en levende måte. Og greier de det måtelig så er de masete og sender bilder av seg selv som gjør at hun absolutt ikke greier å fortsette kontakten. Noen sender også svært lite passende bilder som gjør Wonderwoman mer kvalm enn kåt!
Wonderwoman ønsker å opplyse alle menn om følgende: Det finnes ikke den kvinne i verden som blir kåt av å se et bilde av en fremmed manns penis! Det er heller ikke særlig smart å insistere på å sende bilder av seg selv dersom man likevel bare skal ha kontakt over nett og man forstår, eller må ha forstått at man ser ut som stryk. Da er det mye bedre å overlate alt til fantasien. En par ting til Wonderwoman ønsker å opplyse alle mannlige sexchattere om: Man sender ikke mail med fullt navn og bilde før man har en viss idè om hvem man snakker med. Tenk om du sender det til tanta di? Eller kona? Og til slutt, man pøser ikke ut informasjon om alle sine små nydelige barn. Joda, Wonderwoman vet at man kan være en god forelder og likevel ha et sexliv, men det siste hun vil tenke på i en sådan stund er søte små uskyldsrene barn. Man trenger ikke lyve, men man kan ganske enkelt unnlate å nevne dem.

4 kommentarer:

  1. Superwoman03 august, 2010

    HahA, morsomt! Jeg tror du egentlig er ei ganske rå dame.

    SvarSlett
  2. Superwoman: Heisann, Wonderwoman har en kollega på nett:-) Hun er forresten ikke så veldig mye råere enn andre, men det må være lov å ha det gøy!?
    Dina: Wonderwoman er ikke så himla mer dirty enn andre (tror hun selv). Hun kan være skinnhellig i den virkelige verden og dirty på nett. Funker fint det!

    SvarSlett
  3. Darling... Jg leer. "Forstår eller må ha forstått at man ser ut som stryk"

    SvarSlett
  4. Anonym: Det skulle selvsagt stå "forstår eller burde ha forstått" :-) Bare le du, Wonderwoman synes det er fint å spre litt latter også.

    SvarSlett