Nå har det altså skjedd, Wonderwoman har opprettet en blogg.


I sneglefart ut av et samboerskap som har hanglet i mange år må hun skrive seg gjennom prosessen, og hvorfor ikke gjøre det på nett hvor andre kan lese om hennes erfaringer underveis. Det skal sies at hun ikke en gang har kommet til startgropa. Hun er underveis, forsov seg kanskje, tok en lang dusj og bevilget seg 10 minutter til frokost. Men hun kommer. Og hun står snart på startstreken. På vei til et bedre liv.
Et liv som singel, men ikke alene. Wonderwoman blir aldri alene, heldigvis! Hun er mamma, men blir aldri "alenemor" - barnet har en dedikert far, men han er ikke ment for Wonderwoman og Wonderwoman har aldri vært ment for ham.

mandag 2. august 2010

Wonderwoman tar kontrollen

Wonderwoman  er tilbake på jobb. Har fått på seg "uniformen" som hun kaller den. Hun er saklig og alvorlig på møte med sjefen. Hun suser gjennom gangene på høye hæler og håret flagrende. Her er hun ikke mamma, her er hun ikke samboer, her er hun ingen blogger. Her er hun faktisk Wonderwoman. Dama som greier av det meste. Det kjennes ganske deilig å være tilbake.
Det ble tre lange ferieuker i lag med Han. Det kan bli fint å bare ha noen få timer sammen på kveldene, i tillegg til helgene selvsagt. Disse timene vies helt andre ting enn å pleie "forholdet".
Wonderwoman har fullt fokus på Guttungen, i alle fall inntil han sover for kvelden. Og hun har flere planer. Skumle planer. I alle fall i Wonderwomans verden. Hun har kuttet ut brød og sukker. Og hun skal begynne å trene.
Vi snakker om en sjokoladejunkie av dimensjoner, et matvrak få har sett maken til. I tillegg har hun aldri trent, aldri hatt behov, aldri hatt lyst. Så begynner hun nå. This day.... Hun vet godt at det blir beinhardt. Det er hennes form for "selvskading med glimt i øyet". En utfordring. Et helvete.
Akkuat slik livet arter seg noen ganger. Men dette er noe hun kan kontrollere.

2 kommentarer:

  1. hvorfor akkurat kutte ut brød og sukker OG trene, blir ikke det litt mye på en gang? Mener du seriøst at det er en form for selvplaging, et slags alternativ?

    SvarSlett
  2. Trine: Oida, her har Wonderwoman utelatt endel info. Hvorfor brød og sukker? Vel, hun innser at hun ikke kan kutte ut absolutt alt sukker, men det er slutt på boller til frokost og sjokolade hele kvelden. Og når det gjelder brødet, så er det slutt. Akkurat det bruddet bør gå fint, Wonderwoman har aldri hatt noe godt forhold til brød. Mye på en gang blir det, men hun tar det som et veddemål med seg selv. Det er uansett ikke for alltid, men hun gir det et forsøk en periode og ser om hun får det bedre med seg selv, om hun får mer energi og overskud.
    Det er ikke en form for selvplaging på noen måte, det var mest ment som en spøk. På den annen side ER det jo en plage å trene!?

    SvarSlett