Nå har det altså skjedd, Wonderwoman har opprettet en blogg.


I sneglefart ut av et samboerskap som har hanglet i mange år må hun skrive seg gjennom prosessen, og hvorfor ikke gjøre det på nett hvor andre kan lese om hennes erfaringer underveis. Det skal sies at hun ikke en gang har kommet til startgropa. Hun er underveis, forsov seg kanskje, tok en lang dusj og bevilget seg 10 minutter til frokost. Men hun kommer. Og hun står snart på startstreken. På vei til et bedre liv.
Et liv som singel, men ikke alene. Wonderwoman blir aldri alene, heldigvis! Hun er mamma, men blir aldri "alenemor" - barnet har en dedikert far, men han er ikke ment for Wonderwoman og Wonderwoman har aldri vært ment for ham.

søndag 4. juli 2010

Kjenner du henne?

Så hvem er Wonderwoman?
Har du tenkt på det?

At hun kan være søsteren din, mennesket du trodde du kjente best i verden?
Kanskje er hun venninnen din, hun du alltid kan komme til når du har det vanskelig?
Kanskje er hun kollegaen som alltid jobber stillferdig på kontoret. Hun som aldri sier så mye, hun som pliktskyldigst gjør jobben sin for så å haste hjem til familien.
Wonderwoman kan være naboen din, hun som alltid hilser blidt, hun som alltid går søndagstur med sønnen og samboeren sin. Eller svigerdatteren som kommer med blomster når familien er bedt på søndagsmiddag, hun som aldri sier et vondt ord om sønnen din?
Wonderwoman lurer alle. De skulle bare visst hvor slitsomt det er.

2 kommentarer:

  1. Og det blir ikke mindre merkelig når du oppdager at Wonderwoman har en tilnærmet lik dialekt som deg selv. Sikter her til dialektposten til Frk. Plosiv, der jeg dro kjensel på ord som synnanté, gauk og sjor. Hjelpes.

    SvarSlett
  2. Var det merkelig før det mener du? Man kan vel si at Wonderwoman er ikke-praktiserende bruker av sin hjembygds dialekt.. Men noen slengere innimellom har hun.

    SvarSlett