Nå har det altså skjedd, Wonderwoman har opprettet en blogg.


I sneglefart ut av et samboerskap som har hanglet i mange år må hun skrive seg gjennom prosessen, og hvorfor ikke gjøre det på nett hvor andre kan lese om hennes erfaringer underveis. Det skal sies at hun ikke en gang har kommet til startgropa. Hun er underveis, forsov seg kanskje, tok en lang dusj og bevilget seg 10 minutter til frokost. Men hun kommer. Og hun står snart på startstreken. På vei til et bedre liv.
Et liv som singel, men ikke alene. Wonderwoman blir aldri alene, heldigvis! Hun er mamma, men blir aldri "alenemor" - barnet har en dedikert far, men han er ikke ment for Wonderwoman og Wonderwoman har aldri vært ment for ham.

tirsdag 27. juli 2010

Wonderwoman gjør det igjen

Han irriterer seg. Gamle ungdomskjærester gjør ham sjalu. De må av ulike grunner treffes en sjelden gang, da blir Han ekkel og vanskelig. Kommer med sleivete kommentarer og snakker nedlatende om hennes gamle kjærester. Han skulle bare visst, tenker hun irritert. Han skulle bare visst hvor lite disse typene interesserer henne. Tror han virkelig at hun fremdeles faller for hjembygdas gamle helter, de som fremdeles fester hver helg og aldri ser ut til å gi slipp på ungdommen? Nei, ellers takk, de kunne ikke interessert henne mindre. Men sjalusien hans gjør henne irritert. Hevngjerrig. På seg selv kjenner man andre, tenker hun bittert. Hun vet at det er tåpelig og hun vet at det ikke gjør henne så mye godt, men hun tar kontakt med en annen. Igjen. En annen ensom sjel der ute. Lar han flørte med seg, pirrer han.. Hun har ingen andre planer enn å holde flørten på nett. Ingen planer om å bli for personlig, ikke legge noen følelser i det, aldri avsløre sin identitet. Ikke som med Goodboy. Hun savner han fremdeles. Wonderwoman lurer på om han innimellom leser mailene deres slik som hun gjør. Leser og savner.. Hun lurer på hvordan det er med han, hva han har gjort i sommer.. Har lyst til å fortelle han det morsomme guttungen sa til henne i morges eller at hun gikk amok på nettbutikken og bestilte 50 cd'er. Hun har lyst til å fortelle han at hun har meldt seg som blodgiver igjen, fortelle han mer om den vesle jenta hun er planfadder for. Men han er ikke der. I stedet har hun Han. Sjalu og gretten. Og hun søker en ny. For litt spenning og avveksling fra hverdagen. Jada, Wonderwoman er fullstendig klar over hva dette gjør henne til, nemlig; Bitch Bitch Bitch!

2 kommentarer:

  1. ikke bitch, menneske.
    Alle trenger nærhet og å føle seg spesiell og vakker og godtatt og elsket.
    Han er slem, Han koser seg på andre damer og Han vise ikke deg den kjærlighet og respekt du trenger og fortjener.
    Da er du ikke Bitch som leter etter det andre steder, du er mennesklig, og du fortjener litt spenning og gohet!

    aller mest fortjener du å komme deg vekk, starte livet du fortjener. Uten Ham, men med en vakker liten gutt ved din side. Og hele verden å utforske ;)

    SvarSlett
  2. Anonym: Wonderwoman takker for støtten... Hun vet ikke helt hva hun tenker om seg selv, noen ganger bitch, andre ganger tenker hun at hun har fortjent spenningen. Hun vet jo innerst inne at hun ikke finner kjærligheten hos disse tilfeldige..Men de er gode å ha likevel. Om ikke annet er det tidsfordriv.

    SvarSlett