Nå har det altså skjedd, Wonderwoman har opprettet en blogg.


I sneglefart ut av et samboerskap som har hanglet i mange år må hun skrive seg gjennom prosessen, og hvorfor ikke gjøre det på nett hvor andre kan lese om hennes erfaringer underveis. Det skal sies at hun ikke en gang har kommet til startgropa. Hun er underveis, forsov seg kanskje, tok en lang dusj og bevilget seg 10 minutter til frokost. Men hun kommer. Og hun står snart på startstreken. På vei til et bedre liv.
Et liv som singel, men ikke alene. Wonderwoman blir aldri alene, heldigvis! Hun er mamma, men blir aldri "alenemor" - barnet har en dedikert far, men han er ikke ment for Wonderwoman og Wonderwoman har aldri vært ment for ham.

torsdag 1. juli 2010

Wonderwomans lykke i livet

Wonderwoman har verdens vakreste sønn. Han er mammas lykke i en liten lubben kropp. Han har store blå øyne som sin mor, er lys i luggen og har et vinnende smil. Han kysser henne i hele ansiktet når han skal legge seg, han gir henne deilige bløte kyss og legger to lubne armer om halsen hennes. "Glad i deg" sier Wonderwoman. "Glaaa i deg" parerer han med et smil. "Elsker deg" sier Wonderwoman, "Elter deg" svarer han og gir henne plutselig et vått kyss på munnen. Wonderwoman undrer seg over hvordan det blir når hun ikke får være med han hver eneste dag. Hvordan det blir den dagen han har ferie uten henne, den dagen han ikke feirer jul hos mamma... Og hun lurer på om han kommer til å bebreide henne når han blir større. Legge skylden på henne for at familien er splittet. Kommer han til å føle at noe manglet? Skal han aldri huske hvordan det var å ha en vanlig familie slik hun selv husker fra sin barndom? Wonderwoman synes det er vanskelig å tenke på fremtiden hans.

4 kommentarer:

  1. Ååå, blir så glad inni meg når jeg leser om deg og din sønn:)
    Ut i fra hva du skriver, så vet jeg du er så forferdelig gla i han:) Godt og lese:) Spennende og litt trist og god blogg, alt på en gang. Førler med titt og ofte.. Mange klemmer til deg og din sønn:)

    SvarSlett
  2. n_kari: Wonderwoman er ufattelig glad i sønnen, slik alle mammaer er, eller bør være, i barna sine. Koselig at du liker bloggen, kommentarer gjør det verdt å fortsette!! Wonderwoman setter forresten stor pris på blogger som har litt interiørstoff i seg og synes du hadde gjort et kupp til kroner 5 på loppis, den ble fin:-)

    SvarSlett
  3. Du har en flott blogg Wonderwoman, men du har ikke oppdatert på lenge nå. Har du sluttet å blogge?

    SvarSlett
  4. Emilie: Takk. Wonderwoman har nettopp begynt å blogge:-)

    SvarSlett