Nå har det altså skjedd, Wonderwoman har opprettet en blogg.


I sneglefart ut av et samboerskap som har hanglet i mange år må hun skrive seg gjennom prosessen, og hvorfor ikke gjøre det på nett hvor andre kan lese om hennes erfaringer underveis. Det skal sies at hun ikke en gang har kommet til startgropa. Hun er underveis, forsov seg kanskje, tok en lang dusj og bevilget seg 10 minutter til frokost. Men hun kommer. Og hun står snart på startstreken. På vei til et bedre liv.
Et liv som singel, men ikke alene. Wonderwoman blir aldri alene, heldigvis! Hun er mamma, men blir aldri "alenemor" - barnet har en dedikert far, men han er ikke ment for Wonderwoman og Wonderwoman har aldri vært ment for ham.

lørdag 24. juli 2010

Sommerminner

Wonderwoman gleder seg litt til ferien tar slutt nå. Ser frem til å starte hverdagen, komme seg vekk fra de lange dagene sammen med Han, komme inn i rutinene igjen. Det er deilig å ha ferie, nyte late dager med guttungen, men det blir så mye tid til å tenke. Fra sin egen barndom er det ikke ferieturene hun husker best fra sommerferien. Derimot å sykle til butikken og kjøpe nyeste Donald og en pose potetskruer. Sykle hjem og nyte det på rommet eller i hagen med et glass rød saft til. Overnatting i telt i hagen sammen med en god venninne, ferske nyinnkjøpte skoledagbøker som skulle fylles ut med søte hemmeligheter om kjekke gutter. Det er sånn hun husker sommerene fra barndommen. Varme, lange og bekymringsløse. Hva er leserenes sommerminner?

3 kommentarer:

  1. Kjære Wonderwoman.

    Jeg leser innleggene dine med stor iver, hver gang jeg ser du har skrevet et nytt. Og kjenner meg glad som har det så fint som jeg har det!
    Selvsagt er ikke hverdagen rosenrød hele tiden, men jeg har verdens flotteste familie og storkoser meg som mor og kjærste.

    Og når det kommer til sommerminner, er det like mange av steinplukker-minner som bade-minner:)
    Jeg er så heldig å ha flere hytter i familien, som vi har brukt flittig i barndommen. Og vil nok fremheve noen av minnene derfra som de beste!
    Men om det er på pappas hytte på Hardangervidda med sau utenfor hytteveggen og fiske i båten på det lille vannet, eller om det er hytta til morfar på Sørlandet med bading hele dagen og ferske reker på fersk loff, det veit jeg ikke.
    Men at jeg har hele barndommen full av gode ferieminner, det er hvertfall sikkert!!

    Og jeg er sikker på at du nå skaper gode ferieminner til ditt barn, selv om du kanskje sitter igjen med en helt annen følelse etter ferien enn det han gjør.
    Snart er hverdagen her igjen, og kanskje vil du lengte litt tilbake til ferietiden da du hadde tid til å tenke...

    Ønsker deg en fortsatt flott lørdagskveld, og håper du klarer og kose deg litt på ferie. Selv om du har det vanskelig med Han!

    SvarSlett
  2. Å utforke skogen i nærområdet og finne de små "perlene" ved siden av bekken, der vi bygde små hytter av pinner og gress. Bade i bekken og plukke blåbær når det nærmet seg slutten av sommerferien.

    SvarSlett
  3. Eldbjørg: Det er definitivt deilig å ha hytte å komme til i ferien, man blir liksom i et annet modus da, og det merker nok barna også. Og noen sommerminner som innebar jobb har nok Wonderwoman også, ikke steinplukking men hesjing. Følelsen av dødsforakt når hun sto på toppen av låven og skulle til å hoppe ned i høyet. Kilingen i nesa av støvet fra høyet i det hun landet... Slike små rare ting er det som skaper minner, ikke de store fancy tingene.
    Godt å høre at du er en av de som IKKE kjenner deg igjen i Wonderwomans blogg. Godt å vite at det er noen der ute som har funnet det Wonderwoman og så mange andre leter etter. Så er det kanskje håp for dem også..

    Fransisca: Har du feriert sammen med Wonderwoman? Dette hørtes nemlig veldig kjent ut.

    SvarSlett