Nå har det altså skjedd, Wonderwoman har opprettet en blogg.


I sneglefart ut av et samboerskap som har hanglet i mange år må hun skrive seg gjennom prosessen, og hvorfor ikke gjøre det på nett hvor andre kan lese om hennes erfaringer underveis. Det skal sies at hun ikke en gang har kommet til startgropa. Hun er underveis, forsov seg kanskje, tok en lang dusj og bevilget seg 10 minutter til frokost. Men hun kommer. Og hun står snart på startstreken. På vei til et bedre liv.
Et liv som singel, men ikke alene. Wonderwoman blir aldri alene, heldigvis! Hun er mamma, men blir aldri "alenemor" - barnet har en dedikert far, men han er ikke ment for Wonderwoman og Wonderwoman har aldri vært ment for ham.

tirsdag 20. juli 2010

Wonderwoman ser inn i fremtiden

Det er nesten så hun gleder seg nå. Gleder seg til den dagen hun har tatt valget, den dagen hun trår over dørstokken i sitt eget hjem. Et hjem fritt for sjalusi og mistanker. Et hjem fritt for likegyldighet. Guttungens og hennes hjem. Et hjem fylt med glede og masse kjærlighet. Frihet. Wonderwoman vet det blir tøft. Hun må senke standarden. Hun innser at den har vært forholdsvis høy. Så har det også vært deres felles interesse. Han er akkurat som henne, han higer etter penger på bok, et flott hjem og frihet til å kjøpe det man ønsker seg. Hun lurer på om han vil beholde huset eller om de må selge. Hun forsøker å regne på om hun har råd til å beholde bilen. Hun blir kvalm av alt som må tas stilling til. Men hun gleder seg. Ser for seg et liv i frihet. Uten en mann. Uavhengig og sterk. Hun gir seg selv ett år. Om ett år må hun ha klart å komme seg bort. Ha tråkket over dørstokken i et hjem fylt med kjærlighet. Hennes hjem. Sannsynligvis gammelt og slitt. Med skjeve gulv og furukjøkken. Men hun har satt en vakker orkidé på kjøkkenbordet og lagt et pent teppe på de nyskurte skjeve gulvene. Det er hennes. Og det kommer til å bli perfekt.

2 kommentarer:

  1. Hvis du blogger om ett år (det MÅ du gjøre, jeg har blitt avhengig av deg og bloggen din) kommer den til å ta en ny vending. Uansett hva du gjør med livet ditt håper jeg du tar valget som er riktig for deg.

    SvarSlett
  2. Dina: Hun gjør det. Blogger om et år altså. Wonderwoman stortrives med bloggingen, og elsker kommentarene deres.

    SvarSlett