Nå har det altså skjedd, Wonderwoman har opprettet en blogg.


I sneglefart ut av et samboerskap som har hanglet i mange år må hun skrive seg gjennom prosessen, og hvorfor ikke gjøre det på nett hvor andre kan lese om hennes erfaringer underveis. Det skal sies at hun ikke en gang har kommet til startgropa. Hun er underveis, forsov seg kanskje, tok en lang dusj og bevilget seg 10 minutter til frokost. Men hun kommer. Og hun står snart på startstreken. På vei til et bedre liv.
Et liv som singel, men ikke alene. Wonderwoman blir aldri alene, heldigvis! Hun er mamma, men blir aldri "alenemor" - barnet har en dedikert far, men han er ikke ment for Wonderwoman og Wonderwoman har aldri vært ment for ham.

fredag 30. juli 2010

Wonderwoman lar fantasien løpe løpsk

Wonderwoman fulgte en gang i tiden med på tv-serien Ally McBeal. Det er sannsynligvis derfra hun har det.. Fantasien løper løpsk. Særlig når hun går rundt og er forbannet og sint. I dag kjørte hun opp alleén til huset og så for seg hver eneste patetiske møkkamann som har skuffet henne, hengende i hvert sitt vakre bjørketre.. Det vil si det samme som at hvert tre var opptatt.. Det dinglet en løgner i det ene, en bortskjemt kjekkas i et annet. Høyt henger de, og falske er de. Hun vet det er grotesk og sykt, og hun ønsker egentlig ingen av dem hengt. Hun ønsker dem ikke så mye vondt i det hele tatt. Litt kanskje. Kraftig diare neste gang de er på date eller voldsom tannverk neste gang de er på ferie i Langtvekkistan. Slike fantasier får henne til å smile ondskapsfullt for seg selv. De gjør henne litt gladere. Er det andre som fantaserer litt for mye innimellom?

3 kommentarer:

  1. Jaaa!! Jeg kan se for meg alt mulig. syke ting også. Det er jo bare fantasier da.

    SvarSlett
  2. Dina: Nettopp, det er jo bare fantasier. Man trenger ikke mene så mye med det.

    SvarSlett
  3. Sniffsnaffsnuff02 august, 2010

    Haha, en i hvert tre. Så jævlig bra!! Har du mange trær?

    SvarSlett