Nå har det altså skjedd, Wonderwoman har opprettet en blogg.


I sneglefart ut av et samboerskap som har hanglet i mange år må hun skrive seg gjennom prosessen, og hvorfor ikke gjøre det på nett hvor andre kan lese om hennes erfaringer underveis. Det skal sies at hun ikke en gang har kommet til startgropa. Hun er underveis, forsov seg kanskje, tok en lang dusj og bevilget seg 10 minutter til frokost. Men hun kommer. Og hun står snart på startstreken. På vei til et bedre liv.
Et liv som singel, men ikke alene. Wonderwoman blir aldri alene, heldigvis! Hun er mamma, men blir aldri "alenemor" - barnet har en dedikert far, men han er ikke ment for Wonderwoman og Wonderwoman har aldri vært ment for ham.

onsdag 7. juli 2010

Wonderwoman føler seg alene i verden

Wonderwoman sitter alene. Hun har vært alene hver kveld denne uken. Det er i grunn deilig.
Men det står røde roser på bordet. Hun hater dem. Hater røde roser. De har ingenting med kjærlighet å gjøre, for henne betyr de bare "Sorry, jeg har gjort det igjen".
Wonderwoman nettshopper, denne gangen musikk. Det havner stadig noe nytt i postkassen. Tingene blir en slags trøst i tilværelsen. Tingene fyller hulrommet, tingene gjør ensomheten litt lettere å bære. I allefall for et øyeblikk.
Det er ille å bo sammen med noen og likevel føle seg så alene, tenker hun.
Wonderwoman har et par nære venner som sikkert hadde taklet å høre sannheten, støttet henne uten å komme med moralprekner eller anbefalinger på noen måte. Men hun takler det ikke. Takler ikke sympatien, takler ikke å åpne seg slik for andre mennesker. Og den eneste hun har åpnet seg for tør hun ikke kontakte.
I stedet legger hun en ny cd i handlekurven på den ene nettsiden, bestiller en fint skjerf på en annen.

Den ene dagen er hun ovenpå, den ene dagen er hun sterk og kan greie alt.
Men vinden snur så fort og før hun vet ordet av det er hun blåst overende igjen. Ligger på bakken. Kald, forslått og alene.

2 kommentarer:

  1. Håper du kommer deg på bena igjen snart. Og forresten, shopoholiker?

    SvarSlett
  2. Takk for det. Wonderwoman er nok tilbøyelig til å bli shopoholiker men tror det er et stykke å gå før hun er der. Hun er heldigvis veldig økonomisk av seg også, det er nok det som stopper henne fra å gå hele veien.

    SvarSlett